Телефон за връзка +359 (0)339 62392

Дистанционно обучение

До всички родители и ученици на ОУ "Христо Ботев", град Стамболийски.
За периода от две седмици, през които децата няма да посещават училище, ние-техните учители, ще се постараем да подготвим работни листове, съобразени с учебния материал и да ги разпространим до всяко дете. Разпространението ще стане чрез интернет свързаност, а тези които нямат достъп до такава- лично чрез образователния медиатор, класен ръководител или директор. В края на седмицата ще съберем попълнените работните листове, а учителите ще ги проверят и оценят. Разчитаме на съдействието на децата и родителите, за да се справим с това така наречено "дистанционно обучение" в период от две седмици. Учениците, които имат интернет, мобилни телефони, компютри или таблети може да гледат уроците на сайта на издателствата, които съм споделила във фейсбук. В понеделник очаквайте повече разяснения от класните ръководители.
Не забравяйте, че дори и само да четете от книга, вестник, списание, учебник или каквото имате под ръка, да преписвате, да се упражнявате, да решавате задачи е във ваша полза.
Моля, тези от Вас, които четат поста ми в момента, да разпространят до всички родители и ученици, които нямат необходимата техника, за да го прочетат!
Когато се върнете в класната стая ще наваксаме пропуснатото!
Най-важното е да бъдете здрави!